Adega
D’eli Finca A Pousa
Selecciónase a uva no viñedo e, despois de sometela ao proceso de despalillado, pasa a un depósito de aceiro inoxidable no que se produce a fermentación a unha temperatura controlada.
Despois do prensado, o viño pasa a un depósito de aceiro inoxidable onde realiza a fermentación maloláctica, así se clarifica e estabiliza antes de embotellalo.
Produtor | Bodegas Pazo Arretén |
Vino Tinto sen D.O. | |
Enólogo | Eulogio Pomares |
Variedade | Mencía |
Ideade de plantación | 15 anos |
Fermentación | Dep. Inox. |
Azucares Reductores | 1,5 g/l |
Grao: | 11,6% Vol. |
Acidez Total | 5,3 g/l |
pH | 3,7 |
Selecciónase a uva no viñedo e, despois de sometela ao proceso de despalillado, pasa a un depósito de aceiro inoxidable no que se produce a fermentación a unha temperatura controlada.
Despois do prensado, o viño pasa a un depósito de aceiro inoxidable onde realiza a fermentación maloláctica, así se clarifica e estabiliza antes de embotellalo.
Produtor | Bodegas Pazo Arretén |
Vino Tinto sen D.O. | |
Enólogo | Eulogio Pomares |
Variedade | Mencía |
Ideade de plantación | 15 anos |
Fermentación | Dep. Inox. |
Azucares Reductores | 1,5 g/l |
Grao: | 11,6% Vol. |
Acidez Total | 5,3 g/l |
pH | 3,7 |