Saltar ao contido

Pazo Arretén

Pazo Arretén

Adega

D’eli Finca A Pousa

Selecciónase a uva no viñedo e, despois de sometela ao proceso de despalillado, pasa a un depósito de aceiro inoxidable no que se produce a fermentación a unha temperatura controlada.

Despois do prensado, o viño pasa a un depósito de aceiro inoxidable onde realiza a fermentación maloláctica, así se clarifica e estabiliza antes de embotellalo.

ProdutorBodegas Pazo Arretén
Vino Tinto sen D.O. 
EnólogoEulogio Pomares
VariedadeMencía
Ideade de plantación15 anos
FermentaciónDep. Inox.
Azucares Reductores1,5 g/l
Grao:11,6% Vol.
Acidez Total5,3 g/l
pH3,7
pazo-arreten-botellas-deli-finca-a-pousa-grande

Selecciónase a uva no viñedo e, despois de sometela ao proceso de despalillado, pasa a un depósito de aceiro inoxidable no que se produce a fermentación a unha temperatura controlada.

Despois do prensado, o viño pasa a un depósito de aceiro inoxidable onde realiza a fermentación maloláctica, así se clarifica e estabiliza antes de embotellalo.

ProdutorBodegas Pazo Arretén
Vino Tinto sen D.O. 
EnólogoEulogio Pomares
VariedadeMencía
Ideade de plantación15 anos
FermentaciónDep. Inox.
Azucares Reductores1,5 g/l
Grao:11,6% Vol.
Acidez Total5,3 g/l
pH3,7

Outros viños de colleita propia